Зустріч директора Інституту політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України Олега Рафальського з директором Польського інституту в Києві Бартошем Мусяловичем

4 квітня 2018 року директор Інституту політичних і етнонаціональних досліджень НАН України, член-кореспондент НАН України Олег Рафальський провів зустріч з директором Польського інституту в Києві, Радником Посольства Республіки Польща в Україні Бартошем Мусяловичем.

Було обговорено питання співпраці обох установ, а також хід підготовки до польсько-української наукової конференції на тему “Шлях до Європи: польський та український досвід”, що має відбутися у травні 2018 року. Організаторами конференції є наш Інститут та Інститут політичних досліджень Польської академії наук (Варшава). Польський інститут в Києві надає сприяння цій акції, важливій для зміцнення контактів польських і українських науковців.

У зустрічі взяли участь головний науковий співробітник нашого Інституту, професор, доктор історичних наук Юрій Шаповал, експерт з програмної діяльності Польського інституту в Києві Віктор Собіянський.


Зліва направо: Олег Рафальський, Бартош Мусялович, Юрій Шаповал, Віктор Собіянський