Зустріч директора Інституту політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України Рафальського Олега Олексійовича з Головою Ради національних спільнот України Аванесяном Ашотом Дадікоєвичем

16 січня відбулася зустріч директора Інституту політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України Рафальського Олега Олексійовича з Головою Ради національних спільнот України Аванесяном Ашотом Дадікоєвичем.

Зважаючи на те, що пріоритетною складовою наукових досліджень Інституту є етнополітична проблематика, важко переоцінити важливість контактів його співробітників з організаціями національних меншин України. Саме такою є Рада національних спільнот України – одне із основних національно-культурних об’єднань, що здійснює активну діяльність, спрямовану на сприяння розвитку культур представників різних етносів України.


Аванесян А.Д. (ліворуч) та Рафальський О.О. (праворуч)

Під час зустрічі сторони визнали нагальність співпраці між двома інституціями, що мають спільні предметні інтереси, домовились про підготовку та підписання системної угоди, а з метою практичного втілення намірів про співпрацю погодили питання про проведення найближчим часом «круглого столу», тематику якого буде визначено дещо згодом.